Travel Tours – om os

Travel Tours’ rejse som rejseselskab startede i 2015 – det hele startede, fordi en turistbuschauffør ville arrangere sine egne engangsture med bus. Siden har det udviklet sig til længere busrejser, til motorsport, til kør-selv-rejser… Faktisk til alt inden for rejser – så du kan komme uden for hjemmets fire vægge og opleve verden.

 Vi ønsker at kunne tilbyde de skønneste rejser til de billigste priser. Dette sørger vi for ved at samarbejde med en tysk rejsegigant og arrangere flyvninger

fra Tyskland, så du er sikret det billigst mulige alternativ hos os. Vi sørger naturligvis også for bussen til Tyskland.

Service i højsædet

 Udover de billige priser, er det vigtigt for os at kunne yde den bedste service, og at kunne love den største sikkerhed – både før, under og efter rejsen. Alt, hvad der er at vide, står fremme, så du undgår ubehagelige overraskelser. Du får, hvad du betaler for, og hos Travel Tours lægger vi ikke skjul på, hvad dét er.  

 Det startede med endagsrejser, og dem er vi stadig ubetinget bedst til at arrangere. Ønsker du at rejse ud i verden, garanterer vi også her at kunne levere varen; at booke en rejse bliver nok aldrig en ligeså fantastisk og mindefuld oplevelse som selve rejsen, men vi vil gøre vores ypperste for at komme så tæt på som muligt.  

 Vi glæder os til at høre fra dig og ønsker på forhånd god rejse!