Formel 1 programmet for 2019 kommer snart

I år 2019 vil der være over 20 grand prix-løb, og vi udbyder nu F1 rejser til hele verden og de løb, der kommer til at foregå i alverdens spændende og anderledes destinationer.

Oplev suset i F1

Har du altid har drømt om at se det storslåede Formel 1 racerløb med egne øjne? Kunne du tænke dig at høre motorerne brumme og dækkene hvine på asfalten lige foran dig? Forestil dig at være en del af de mange tusinder af mennesker og opleve den følelse af være en del af noget så storslået som et racerløb inden for motorsporten. Få ting i verden har mere fart på end et grand prix-løb til Formel 1, og med vores udbud af Formel 1 rejser har du nu mulighed for at opleve det på klos hold.

F1 kalenderen for 2019 er endnu ikke endelig, men vi følger F1 kalenderen hele næste år. Vi tilbyder blandt andre destinationer også en F1 rejse til den velkendte Spa-Francorchamps, som er beliggende i Ardennerne i Belgien.

Der er altså både tale om fantastisk smukke omgivelser rundt omkring i verden – ikke mindst ved Spa-Francorchamps, såvel som et utrolig højt niveau af adrenalin blandt både deltagere og tilskuere, når Ferrarierne passerer målstregen – lige for øjnene af dig.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til denne rejse; én mulighed er den samlede pakke med både fly, hotel, indgang til Formel 1 og tribunen – hertil hører også morgenmad. Pakken kan også splittes op, så du kan sammensætte den rigtige pakke for dig. Der er også mulighed for at tilkøbe aftensmad.