Travel Tours tager dig med til revy på Hotel Pejsegården og Hjørring

Hos Travel Tours tilbyder vi et weekendophold på Hotel Pejsegården, som viser Pejsegården revy.
Book et weekendophold på Hotel Pejsegården, hvor Pejsegård revy bliver opført. Fordelen ved denne tur er, at du undervejs på ruten selv styrer, hvornår du vil ud og strække benene.

Til gengæld har vi sørget for selve weekendopholdet, så du kan begynde af slappe af i lige det sekund, du ankommer til Hotel Pejsegården. Der er tænkt på alt fra buffet før selve forestillingen, til morgenbuffet hver morgen under opholdet – og naturligvis er billetten til selve arrangementet derimellem også inkluderet i den samlede pakke. Der kan bookes fra fredag til lørdag, eller fra lørdag til søndag.

Revyer du ikke vil gå glip af

Tag til Pejsegården Brædstrup og oplev Pejsegården revy – det har

aldrig været nemmere. Ønsker du ikke at overnatte på hotellet efter revyen, tilbyder vi også denne tur til Hotel Pejsegården som en endagsbustur, hvor vi kører hjem efter forestillingen.

Er du mere interesseret i at se Hjørring revy, så tilbyder vi lige nu en endagsbustur, hvor vi kører hjem samme aften efter forestillingen. Her sørger vi for transport til og fra arrangementet, billet til Hjørring revyen, og før selve forestillingen er der velkomstdrink og en lækker buffet. Vi serverer også sandwich og kaffe på turen hjem.

Denne tur til Hjørring revyen bliver i år 2019 også mulig at booke som et helt weekendophold – altså en en kør selv tur, hvor du selv kører ud og hjem, men hvor vi sørger for overnatning, aftensmad, morgenbuffet og billet til forestillingen.

Book en tur til Danmarks bedste revyer hos Travel Tours!