Tag på endagsture med bus – ud og hjem samme dag

Endagsture med bus er en perfekt mulighed for at komme på en spændende udflugt, som blot kræver, at du tager én enkelt dag ud af kalenderen. Vores endagsture går både til Lübeck julemarked og inden for den danske grænse kan du også komme til Nordisk Film rundvisning, hvor der er mulighed for at se et Olsen Banden museum.
Der er således oplevelser året rundt, hvis du vælger at tage på endagstur med bus. Vil du på julemarked i Lübeck og smage den berømte marcipan – og måske også købe noget med hjem til familien? Lübeck julemarked er en hyggelig oplevelse i julemånederne, som garanteret kan få de besøgende i julestemning. Vi samler dig op og sørger for, at du får rigelig tid til at opleve Lübeck julemarked på endagsturen, før vi kører hjemad samme dag.

Ønsker du at komme med på endagstur og besøge Nordisk Films Olsen Banden museum, sidde i Yvonnes stue og være med til at planlægge det næste kup? Så er dette også et bud på en endagstur med bus – denne endagstur er til dig, som vil opleve Olsen Bandens filmunivers på tæt hold, og denne endagstur inkluderer en Nordisk Film rundvisning.

Du er naturligvis også meget velkommen til at booke både den ene og den anden endagstur med bus. Vi ser frem til at stå for din næste store oplevelse – så glæd dig til en hel dag fyldt med hygge, samvær, god mad og nye oplevelser.

Vi glæder os til at høre fra dig.