Kør med bus til Amsterdam – vi er med dig hele vejen

Vi rejser til Amsterdam, og vi vil gerne have dig med! Kunne tænke dig en rejse fyldt med gode grin, godt samvær, og besøg til en blomsterpark og en kanalrundfart? Eller overvejer du en kør selv ferie til Holland? Så byder vi dig hjertelig velkommen på vores bus til Amsterdam.

Oplevelser i Amsterdam

Der venter os spændende oplevelser i Hollands hovedstad Amsterdam – og ikke mindst i nogle af Hollands andre nydelige omkringliggende byer. Du skal bare læne dig tilbage og lade os sørge for resten – det vil sige alt fra rejsen til Amsterdam – både ud og hjem, og lige til planlægningen af et fem-dags-program, hvor vi tager på en masse udflugter. Vi sørger naturligvis også for transport til disse busrejser inden for Hollands grænser.

På rejsen til Amsterdam kommer vi blandt andet forbi Keukenhof blomsterpark. Over foråret springer naturen her ud i fuldt flor, og der er mulighed for at opleve flere millioner blomster – og ikke mindst tulipaner i alverdens farver. Disse er fordelt langs 15 kilometer lange stier, så der er rig mulighed for få mest muligt udbytte af forårsnaturen.

Rejsen til Amsterdam byder også på en spændende kanalrundfart med en guide, som kan fortælle historier fra hele byen. Kanalerne i Amsterdam er kendetegnende for byens særprægede stemning, der oser af liv.

Vi garanterer en ferie spækket med fællesskab og oplevelser – busrejser er vejen frem!